Derinizi Akıllı Saatiniz İçin Dokunmatik Arayüze Dönüştüren Sistem: SkinTrack

​Derinizi Akıllı Saatiniz İçin Dokunmatik Arayüze Dönüştüren Sistem: SkinTrack
Akıllı saatinizin ekranı size küçük geliyor ve kullanırken zorlanıyorsanız bu yeni sistemi ile daha geniş yüzeyli bir ekrana sahip olabilirsiniz; kolunuz.
Mobil cihazların yapabildikleri arttıkça bu cihazlara yardımcı konumda olan aksesuarlar ve onların da yapabildikleri artmakta. İşte bu aksesuarların başındaakıllı saatler geliyor.

Her geçen gün marifetleri gelişen akıllı saatler, artık yavaş yavaş kendi aksesuarlarına da kavuşmaya başladı. Haberimize konu olan aksesuar da bunlardan biri;SkinTrack.

Haberin başlığında da belirttiğimiz gibi SkinTrack, derinizi dokunmatik arayüze dönüştürmekte. Yani baya kolunuza dokunarak akıllı saatinize komut vermeniz mümkün. SkinTrack'in çalışma mantığı aslında bir yüzükte yatmakta (hepsine hükmedecek bir yüzük, hepsini o bulacak, heps...). Yüzüğü taktığınız parmağınız saatin takılı olduğu kolunuza değdiği zaman yayılan sinyaller, parmağınızın yaptığı hareketleri eş zamanlı olarak saate aktarmakta.
Future Interfaces Group bünyesindeki araştırma ekibi tarafından geliştirilen bu sistem, şu an için sadece prototip aşamasında ve henüz ekibin bu teknolojiyi kullanıcılara sunma gibi bir planı bulunmuyor.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.